Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/qzaracom/public_html/borong/system/database/mysql.php on line 6
JUBAH AL DAFFAH tanpa kotak

JUBAH AL DAFFAH tanpa kotak

JUBAH AL DAFFAH tanpa kotak
JUBAH AL DAFFAH tanpa kotak
Product Code: JMT006
Reward Points: 0
Availability: In Stock
Price: RM0.00
Ex Tax: RM0.00
   - OR -   
This product has a minimum quantity of 20

Jubah Al-Daffah Premium Quality Original dari Dubai. Kain cotton 100%. Sejuk, selesa dan segak dipakai. Harga pasaran RM150-RM180. Harga tertera untuk belian borong. Untuk harga runcit, email atau sms kami. 

Jubah ini adalah original dari Jeddah, lebih murah RM10 kerana diimport tanpa kotak. Jaminan produk asli dan berkualiti.

Kami merupakan pembekal dan pengilang jubah terbesar di Pantai Timur. Stok boleh hantar ke seluruh negara. Bergantung pada saiz dan kuantiti. Jaminan harga termurah dipasaran dengan kualiti yang terjamin untuk keselesaan anda. Untuk tempahan runcit atau borong, sila email ke qzara@hotmail.my atau SMS ke 0193740489 / 0196221022. Segala pertanyaan anda akan dijawab secepat mungkin. 

 

Saiz 52-58 (S - XL) 

Kami merupakan antara pemborong, pengeluar dan pengimport terbesar produk kelengkapan ibadah di Malaysia, produk jubah kami merangkumi jubah dewasa, jubah kanak-kanak dan juga jubah wanita. Kami membekalkan kelengkapan ibadah ke kedai, sekolah, syarikat swasta, kerajaan dan badan berkanun. Setiap produk dijamin harga yang berpatutan sesuai dengan kualiti produk kami yang bermutu tinggi. Kualiti jubah kami adalah mengikut piawaian dan standard Jubah Arab Saudi dan Dubai. Jika produk yang anda cari tiada di dalam website kami, sila email kepada kami di qzara@hotmail.my. Ini kerana tidak semua produk kami di iklankan di dalam website ini.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Powered By Qzara.com
Borong Qzara.com © 2017